Over Foodvalley ICT Awards

De Foodvalley ICT Awards biedt een podium aan ICT bedrijven uit de Regio Foodvalley die zich weten te onderscheiden op basis van expansie, innovatie, duurzaamheid of bijvoorbeeld maatschappelijke betrokkenheid. De organisatie van de Foodvalley ICT Awards vindt plaats onder regie van ICT Valley en wordt uitgevoerd door JIJ Organiseren. Voor meer informatie kunt u mailen naar secretariaat@ictvalley.nl.

De procedure

De Foodvalley ICT Awards worden verdeeld over vier categorieën:

1. Service en System Management Company of the year
2. Software Company of the year
3. Cross-over of the year
4. ICT Startup of the year

De nominaties kunnen worden ingediend tot en met 27 september door het invullen van het betreffende formulier op deze website.

Iedereen kan kandidaten aandragen voor de vier categorieën. De voordrachtscommissie beoordeelt de inzendingen en voegt daar haar eigen kandidaten aan toe. Deze bedrijven worden uitgenodigd hun nominatie te onderbouwen, waarna de Voordrachtscommissie bepaalt welke bedrijven in het Juryboek komen.

Hierna gaat de jury aan de slag. Zij maken een shortlist van kansvolle bedrijven, die ze een bezoek brengen. Vervolgens bepaalt de jury welke drie bedrijven per categorie genomineerd worden.

Deze twaalf bedrijven presenteren zich in een korte promotie video. Daarna komt de jury voor een laatste keer bijeen om de winnaars per categorie te bepalen. Wie dat zijn, wordt onthuld op het podium van de Foodvalley ICT Awards.

De uitreiking van de Foodvalley ICT Awards laat eens te meer zien hoeveel kwalitatieve ICT-bedrijven onze Foodvalley regio rijk is. En hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken. Naast de uitreikingen zullen er enkele inhoudelijke sprekers een ‘TechUpdate’ verzorgen en zal de Foodvalley DataHUB worden gelanceerd!

Aansluitend aan het officiële programma is er tijdens de netwerkborrel volop gelegenheid om de winnaars te feliciteren en (potentiële) zakelijke ICT-relaties te ontmoeten. Aan de inwendige mens wordt goed gedacht.